רמלה - קרובה ללב שלך

,

כתבות 2015 - חינוך

בבית החינוך אמי''ת רמלה גם לומדים וגם אופים

תלמידי אמי"ת רמלה נגשו השנה זו לראשונה לבגרות במגמת מלונאות.
כזכור, מגמת מלונאות נפתחה בביה"ס לפני כשלוש שנים בהובלת השפים מוטי זגרון, דניאל חסין ומיטל אוחנה (האופה במשקפיים) שהצטרפה השנה לצוות.

התלמידות למדו בשנים אלו מגוון נושאים ובהם מתכונים רבים, יזמות ותפריטים, אופני אירוח ולימודים מעשיים של מדעי התזונה שהביאו אותם ליום הבחינה עם הכשרה של שף דרגה 1.   חלק מהתוצרים במשך השנים הועברו למקומות התנדבותיים בקהילה.

הלימודים במגמה התקיימו בסדנה מאובזרת שנבנתה עפ"י המודל של תוכנית הטלוויזיה "מאסטר שף". בבניית המגמה הושקעו אלפי שקלים.

מחנכת הכיתה חגית קווה והרכזת הפדגוגית רבקה שמואל מציינות כי התלמידות הגיעו מוכנות לבחינה ואף התרגשו לקראת השלב המעשי.    בבחינה נדרשו הבנות לבשל ולאפות בלוחות זמנים קצרים תחת עינו הפקוחה של הבוחן מטעם משרד החינוך.

מנהל בית הספר מר יזהר אפגן ציין, כי בכוונתו לפתוח את הסדנה והלמידה גם לאוכלוסייה בוגרת יותר כחלק מראייתו את בית הספר כמוביל לשינוי חברתי ותורם מיכולותיו לקהילה כולה, ואיחל הצלחה רבה לתלמידים. 

חזרה
Facebook